Bjørgi
Ring 7900 0300

Hjelper deg med kjærlighet, familie, jobb og økonomi

Siden jeg var liten har jeg vært klar over at den finnes mer mellom himmel og jord. Som liten var det nok mange som så meg som skummel da jeg «bare visste» ting og kommuniserte med dyr like godt som med mennesker.

Har alltid innerst inne visst at det er denne vei jeg skal gå og i min søken etter svar har jeg tatt forskjellige kurs innen klarsyn, mediumskap og dyrekommunikasjon.

Vi har alle tunge dager hvor ting føles tungrodd og fastlåst. Ofte er det ikke lett å se løsningene når en står oppi utfordringer.

Jeg kan bidra med å se hvor du står fast her og nå, hvilke mønster som gjentar seg og hva du kan gjøre for å komme deg videre og få et bedre liv.

Ofte ser en egne begrensninger, mens mulighetene ligger mer i det fjerne. Jeg kan hjelpe deg med å se dine muligheter, potensialer og hvilke valg du har foran deg.

Jeg bruker mitt klarsyn kombinert med tarotkort for å gi deg den informasjonen og valgene som du kan bruke på din vei videre.
Av og til kan avdøde komme gjennom for å hilse på, komme med råd og veiledning.

Jeg kan veilede deg i små og store spørsmål som omhandler Kjærlighet, familieliv, jobb, økonomi, personlig utvikling m.m.

Jeg er svært opptatt av å følge de etiske reglene i min jobb.

- Jeg har 100 % Taushetsplikt og respekt for deg ? det som blir sagt mellom oss, forblir mellom oss.
- Jeg stiller aldri diagnoser ? det skal lege og annen kyndig personell gjøre.
- Jeg stiller meg ikke inn på personer som ikke har bedt om det ? gjelder spørsmålet om kjærlighet, familie forhold, venner og andre relasjoner, så kan jeg stille meg inn på relasjonen mellom dere og finne ut hvordan relasjonen er, hva som kan gjøres og veilede dere nærmere hverandre, men jeg snoker ikke i den andres privatliv.
- Noen mennesker trenger ikke først og fremst hjelp fra klarsynte, men fra kyndig helsepersonell. Jeg opplyser da kunden om at jeg ikke er den rette til og hjelpe og anbefaler da kyndig hjelp i de tilfellene der det trengs.

Jeg formidler ærlig og direkte det jeg får opp til deg som kunde og jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe deg.

BJØRGI