Vigdis - Amayeta
Ring 7900 0300

Min empati er ekte - den kommer fra hjertet

Synsk veileder og åndelig healer

Jeg er 40 år og jeg bor i de dyper skoger i grensetrakten mellom Norge og Sverige. Allerede som barn følte, så og hørte jeg energier fra parallelle universer rundt meg. I voksen alder har jeg bevisst utviklet mine sanser, gått kurs, studert og mottatt sterke energioverføringer; Karpey-innvielser, fra Inka-ættlinger i Peru som er arvtagere av eldgammel sjamansk visdom.

Livet har gitt meg mange erfaringer på godt og vondt, noe som gitt meg evne til å leve meg inn i andres situasjoner. Min empati er ekte og kommer fra hjertet og jeg dømmer ingen. Alle mennesker kan gå seg vill på livets vei og da kan jeg hjelpe deg å se på dine valgmuligheter og dine ubevisste tro- og handlingsmønster og åpne dine øyne for flere valgmuligheter.

Jeg kan se og tolke din aura på avstand, avlese din sjels erfaringer og lengsler, få budskap om din livsvei og se ?filmer? fra tidligere liv som styrer dine tanker og handlinger i dag. Ved ønske eller behov sender jeg effektiv fjernhealing for å løse opp problemer du sliter med, så lenge det ikke skader noen annen. Jeg arbeider med lysvesener og en på andre siden som utfører selve healingen og de introduserer stadig nye healingmetoder for meg tilpasset klientens individuelle problem. Noen ganger gir de deg et nytt kraftdyr som hjelper deg videre på din vei.

Jeg bruker vanligvis ikke noen hjelpemidler, men kan ta i bruk englekort eller tarot ved enkelte konkrete spørsmål. Det du forteller meg blir hos meg.

Jeg har alltid visst at mitt kall er å hjelpe mennesker. Den skapende kraften i universet er mitt verktøy i den sammenheng. Jeg samskaper med det jeg kaller ?The Great Spirit?.

Velkommen til en samtale - VIGDIS