Inga
Ring 7900 0300

Det spirituelle er en helt naturlig del av mitt liv

Jeg er en voksen dame fra vår aller nordligste landsdel, som ved hjelp av mine evner ønsker å bistå deg på best mulig måte.
I vår familie har sterke evner gått i arv i generasjoner, og kommet mange til god hjelp.
Landsdelen jeg kommer fra forbindes ofte med mystikk, og menneskene her nord er kanskje litt mer åpne for det som er mellom himmel og jord enn ellers i landet.
Som barn lærte jeg tidlig at ånder (spøkelser), vardøger klarsyn etc. var helt naturlig, og ikke noe å være redd for. Like naturlig var det at noen mennesker var i besittelse av evnen til å helbrede sykdom og plager, og til og med stoppe blod.
I voksen alder har det spirituelle blitt en helt naturlig del av mitt liv. Jeg bruker min sterke intuisjon i alle sammenhenger, og i tillegg mottar jeg åndelig hjelp i mitt arbeid som formidler.
Jeg er meget trygg og sikker i det jeg driver med, og ser raskt hva som omgir deg angående relasjoner, jobb, kjærlighet og ellers spørsmål du måtte ha.
Når jeg arbeider benytter jeg meg av mitt klarsyn, og den hjelp mine «hjelpere» bistår meg med. Og til å åpne opp for dette, bruker jeg mine tarotkort.
Jeg ser frem til en spennende, ærlig, og diskré samtale med deg.
INGA