Agnes
Ring 7900 0300

Har i mange år jobbet med terapi og tarot

Kjære deg...

Jeg heter Agnes og ønsker å hjelpe deg ved hjelp av mine fornemmelser, min intuisjon og bilder som jeg får opp med blant annet mine Tarotkort.

Av og til skulle vi ønske at ting i livet kom til oss lett, men slik er det som regel ikke. Vi står stadig i vanskelige valgsituasjoner og av og til lammes vi når vi ikke finner en god utvei.
Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne dine muligheter når du står i en situasjon hvor du kanskje ikke ser åpningen og lyst på situasjonen. Du kan kjenne deg trygg på at du blir ivaretatt med respekt.
Jeg har et naturlig og jordnært forhold til de krefter og energier vi omgir oss med, samtidig som jeg gleder meg over mystikken i det vi ikke umiddelbart kan sanse.
Har i mange år arbeidet med tarot og terapi og har en bred og allsidig utdannelse og bakgrunn.

Jeg er rustet til de spørsmål du ønsker å stille; realisering av drømmer og kjærlighet, dine barn og familien, generelt om dagen i dag og i morgen, uro du føler, kreativiteten eller energien som har blitt borte, usikkerhet eller valg innenfor økonomi og forretninger, jobb og karriere, reiser og stagnasjon - stort sett det du måtte ønske å få svar på. Jeg vil gi deg råd på en ærlig og anerkjennende måte.
Kortene er et hjelpemiddel for å finne dine beste forutsetninger for å kunne ta et godt valg.
Husk at det er du som skal velge - selv når skjebnehjulet kommer opp.

Gleder meg til å høre fra deg.

Agnes