Synske Heidi
Ring 7900 0300

Hjelper deg med å ta beslutninger for fremtiden

Jeg er født med mine evner, og oppdaget dem på godt og vondt allerede som femåring. Tidlig skjønte jeg at disse spesielle evnene måtte benyttes klokt, slik at de kunne komme andre til nytte og glede.

Når jeg skal se inn i fremtiden, ser jeg gjerne i mine kort. Via våre samtaler avdekker kortene og min naturgitte intuisjon de viktigste elementene i fortiden og nåtiden, som da kan hjelpe deg med å ta beslutninger for fremtiden. Det være seg hendelser i ditt liv som har vært viktige for deg.

I løpet av de siste 15 årene som profesjonell synsk, har jeg vidreutviklet mitt system for bruk av kort. Jeg har lært meg at mennesker er individuelle, og at kortene må leses og tilpasses den enkelte person. Mitt sikre instinkt sammen med kortene og kundens energi, gir meg et bilde av nåsituasjon, beskrivelse av energi, karriere, mental og psykisk helse. Min naturgitte følsomhet for kortenes betydning, intuisjon om din fortid, nåtid og forhold som påvirker din livssituasjon, gjør at jeg svært ofte kan gi råd og forventninger! Jeg kan fortelle deg hva som er viktig for deg å konsentrere deg om akkurat nå, og i nær fremtid.

Her er noen eksempler på hva jeg kan spå deg svært detaljert om:
-karriere og jobbsammenheng
-parforhold og ekteskap
-barn og familie
-utdanning, reiser, venner og selv kjæledyr er viktige.

Denne typen spåing er detaljrik, og hjelper deg finne den plattformen du ofte kan føle du behøver konsultasjon for å bygge videre på. For hver hendelse eller ufordring i livet, kan du selv finne det valget som er mest heldig for deg. Dette er et valg jeg kan hjelpe deg å ta, i form av bekreftelse på at det du tenker på å gjøre er riktig, eller at tanker du gjør deg rundt et tema stemmer. Likevel er det ikke alltid jeg forteller deg akkurat det du vil høre, men jeg formidler det med omtanke og ærlighet, og sier akkurat det jeg ser er det beste for nettopp deg!

Målet mitt er å veilede deg slik at du kan ta valg som er med på å gi deg et bedre liv.
Mange av mine kunder er faste kunder som jeg har spådd gjennom flere år.

Jeg underviser og gir gjerne råd til forretningsvirksomheter og institusjoner.


Heidi:)